torek, 9. december 2008

Snežko izziv

To čestitko sem naredila za izziv na forumu otok zakladov, ki ga je razpisala Bojamoja in bo naše čestitke objavila v svojem blogu. Ona je bila tudi tista, ki nam je vsem prijavljenim poslala po dva odtisa (in to na svoje stroške!). Prijazna, ni kaj.


Za izdelavo sem uporabila:
* zeleno osnovo za voščilnico * modro prepleten umeten ?? v katero lahko zavijemo darilo (ne vem kako bi rekla) * moder papir * hroščka * odtis snežkota * štanco snežinko * srebrno tršo folijo z motivom zvezdic * srebrn trak.
Motiv je pobarvan z Watercolour barvicami ter na nekaterih predelih s perla vodenkami, na kapico pa sem dodala rdečo polovično bunkico (iz kompleta v hoferju). Nato sem motiv osenčila z modro blazinico in vato ter ga prilepila na moder papir. S hroščkom sem embosirala hiško v krogu ter jo zopet s hroščom izrezala kot tagec. Hiški sem s srebrnim kemičnim poudarila linije. Okrasila sem s srebrnim trakom ter snežinkami iz folije. Lepila sem z aerovim obojestranskim lepilnim trakom, z lepilom Uhu v stiku, ter s pištolo (mašnica).



Tule pa je še druga voščilnica, z enakim motivom:


Kaj pa vem,... meni se zdi prva lepša.

5 komentarjev:

  1. Obe sta zelo luštni, venda je tudi meni prva za odtenek bolj všeč. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jupiii, še en blog, ki ga moram dat v readerja :)
    Pridno ustvarjaj in objavljaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. :)

    Sem se opogumila in letos začela, čeprav je imel moj mož veliko pomislekov. Zdaj pa prav uživam :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Oba snežkota sta čudovita. Jaz se pa ne morem odločit kateri je lepši.

    OdgovoriIzbriši
  5. No, jest mam pa obe doma. Se jima je sestrca tko velikodušno odpovedala. Hvala!!! In ja, prva je za odtenek, ampak tak majhen, lepša od druge.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas :)
Thanks for stopping by and leaving a comment.