nedelja, 29. januar 2012

Moj delovni kotiček

Končno je pospravljen, zato ga je treba slikat :)

Predalnika in kaj vse imam pod mizo še ne boste videli, ker je še v kaosu... Pa saj tudi tako pospravljena miza bo le do naslednjega projekta :) Nad mizo še manjkajo male omarice, ki jih bom kupila v Ikei, ko grem naslednjič tja (tudi miza je od tam).


Na mizi je giljotina, ki jo moram pod nujno zamenjati, a kaj ko so cene gromooozanske. Na tole mizo mi je Gašper privil dva vijaka, da sem lahko obesila kovinsko palico (mislim, da je bila mišljena za zavese), jaz pa sem potem nanjo pospravila trakove. 


Tiste daljše sem pustila navite na kolutih.



 Druge sem pripela s ščipalkami. Predhodno sem trak navila in ga spela s sponkami za papir.

V lončke, ki sem jih prav tako kupila v Ikei, sem pospravila večje dodatke: gumbe, polovične perle, rožice, kovinske obroče za vezavo, rožice ...



V tem so se znašle štance. Nisem še našla bolj pametne razporeditve, a zaenkrat so tiste, ki jih večkrat uporabljam, bolj pri vrhu.


Škarje, lepila, Cropa dile, Round corner in drugi pripomočki so sortirani v manjših lončkih (praznih konzerv) in postavljeni v škatlo.


Ta stojala za papir so iz Hoferja (že dolgo nazaj sem jih kupila). V njem so osnove za čestitke in kuverte.


11 komentarjev:

  1. Bi se kar usedla za tole mizo in kaj naredila :) Zelooo privlačno izgleda!

    Giljotine so bile zadnjič v hoferju v akciji po 20 eur (skupaj z rezalnikom), v Novem mestu so jih v petek imeli še precej.

    OdgovoriIzbriši
  2. Damjana, saj prav ta, ki jo imam sedaj je iz Hoferja. A jo moram zamenjati za kakšno bolj kvalitetno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti imaš pa lušten kotiček, dobre stvari, lepe trakce in gumbe!!:):):) Pa super lepo pospravljeno! Jaz kotička nimam, imam kuhinjo:):):).....in moraš si misliti kako izgleda:):):)

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno izgleda tale tvoj kotiček! Je pa res, da na žalost ostane tak do naslednjega projekta. Moj brlogec je ponovno potreben reda in čistilke :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi moja je iz Hofra, stara več kot dve leti, pa je še vedno ok. Najbrž manj režem :))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi jaz nimam kotička, moja ustvarialnica je kuhinjska miza in material imam pospravljen v škatlah pod kuhinjskim kotom, pa v predsobi, pa v spalnici pa............
    Tvoja miza mi je prav všeč in z veseljem bi jo razmetala :)).

    OdgovoriIzbriši
  7. Super izgleda tvoj kotiček. Všeč mi je ideja, kako si namontirala palico za trakove. Jaz imam vse v eni škatli, pa se potem vse zvozla in nič ne najdem.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasno pospravljeno in dobra organizacija. Posebno mi je všeč rešitev za trakove.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pri ustvarjanju je resnično potrebna dobra organizacija pospravljanja. Že cel mesec govorim, da se tokrat resnično lotim, sem si že kupila mapice za nestije.....Čudovito si si uredila delovni kotiček in vesela sem tvoje objave, upam da se nalezem.

    OdgovoriIzbriši
  10. ideja za trakove mi je takoj padla v oči. seveda pa so tudi druga stvari super zložene. jaz menda že eno leto govorim da se bom lotila pospravljanja mojega ateljeja pa na žalost zelo počasi napredujem.
    glijotino imam pa jaz v službi pa moram povedat da sicer kar precej režem s njo - službeno in privat :)pa je po 2 letih še vedno zelo ostra. cena je bila pa menda 20€??? doma imam pa klasičen rezalnik na katerem sem pa že nekajkrat menjala nožke

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas :)
Thanks for stopping by and leaving a comment.