ponedeljek, 21. januar 2013

"Vse sorta" :)

Prvo čestitko sem izdelala danes, in sem prav razmišljala katero številko naj nanjo prilepim. "70-tke mislim, da nimam na zalogi." No pa dajmo 70. Popoldne srečam Gašperjevo staro mamo, in pravi, da potrebuje čestitko za 70-let. :) Pa je šla :)

Naslednja narejena kar tako, s skupnimi močmi. Gašper je pobarval odtis, jaz pa sem čestitko sestavila :)Trenutno preizkušam zmožnosti mojega šivalnega stroja. Zelo rada bi se naučila šivati, zaenkrat sem samouk...ne znam še šivati natančno, kar lahko brez težav opazite ;)

Prvi projekt so bile prevleke za okrasne blazine, ki jih še nisem uspela fotografirati. Sem se kar malo čudila, kako mi je v prvo uspelo zašiti skrito zadrgo, čeprav še navadne nisem nikoli...

Drugi projekt je tale blazinica, ki ščiti mizo pred vročimi posodami. 


Na drugi strani...sem se zelo lovila, kosem poskušala lepo slediti odrezani liniji. Prva napaka je bila, da so vsi rdeči kosi - tako nisem dobro videla robu ptička, ko sem šivala cik cak. Druga napak je bila, da sem večkrat ustavila šivalni stroj in naravnala linijo - morala bi počasi slediti in ne prestavljati pozicije šivanke. Tretja napaka... vse je mimo zašito - ni sredine, grrrr...Nastal je tudi slinček, ki pa še čaka zaključni trak, da prispe iz UK... Blago je iz kolekcije ameriškega oblikovalca Riley Blake.5 komentarjev:

 1. Lepe voščilnice in ostakli izdelki.Lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Voščilnice prelepe... In za šivanje - kapo dol. Prvič (in morda še drugič) ni tako lahko sedeti za šivalnim strojem, kot je videti na prvi pogled. Potem... ahhhh, potem je pa užitek :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ti si pa univerzalna, krasno šivanje, za čestitke že vemo, da si mojstrica.
  Krasne stvari imata tokrat v Dotiku, upam, da me kaj počaka, imam ta mesec sušo :, bo moralo zapravljanje malo počakat.

  OdgovoriIzbriši
 4. Vau, tudi šivaš in tole dvoje izgleda zares lepo!!!
  Prva voščilnica z lilijo pa mi je čudovita; krasno si jo pobarvala in zložila skupaj!
  Lušto in lepo :-))

  OdgovoriIzbriši
 5. Vau, šivanje poleg voščilnic! Zelo pohvalno in lepo.

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas :)
Thanks for stopping by and leaving a comment.