torek, 19. junij 2012

Vabila za krst našega Juša

Končno smo se z župnikom dogovorili za datum...poletje je čisto zasedeno, sploh ker so dopusti in se je prav težko dogovorit tako, da bi vsem ustrezalo. Ker smo datum dobili tako rekoč "čez noč" in ker bo srečni dogodek že 1. julija, sem se pošteno namučila, da so danes vsa odšla na pot.

Hotela sem nekaj posebnega, a so me hecale fotografije našega malčka...Pred nekaj dnevi nama je stari printer odslužil, nov pa ni namenjen printanju fotografij - ugotovila sva, da tudi Gašperjev službeni ni kaj prida. Čeprav prejemniki vabil niso zahtevni (glede kakovosti fotografije), vseeno meni ni najbolj všeč. Rada namreč dam iz roke tak izdelek, kot bi moral biti, pa ne glede na to ali je namenjen stari mami ali pa profesionalnemu oblikovalcu.

Je v treh delih...
Najprej sem hotela vsa besedila natisniti, a zaradi novega printerja nisem hotela tvegati, da bi se čestitka zagozdila v napravi...tako je sedaj spisano vse na roko.

Prva naslovnica je odtisnjena s štampiljkami, a sem se potem odločila, da bo vse napisano na roko.


Še prazna notranjost.


S fotografijo. Kot tako je primerno tudi za zahvalo. Jaz sem to združila kar vse v enem :)



Lepše bi bilo vse naprintano...




Končana vabila z na roke napisano naslovnico.






9 komentarjev:

  1. Prav luštna so tako na roke napisana. Osebno mi natisnjeno sploh ni všeč, mogoče pogojno štamplijke, ampak na se mi vseeno na roke zdi bolj osebno in ne samo "naštancana" verzija izdelka. Sicer pa sama v 200 letih s takimi črkami ne napišem nič na čestitko in potem raje drugim tišim v roke, da naj oni napišejo:D :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna so in zelo lepo napisana, nič ne bi bila lepša naprintana :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo si tole naredila in hkrati bo tudi zelo lepo spomin na pomemben dogodek :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Premalokrat napišemo kaj na roko, pa je precej bolj osebno in več vredno. Prav lepa vabila si izdelala, super mamica si!

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni pa je ravno pisanje z roko tisto, ki da vabilom, voščilnicam, zahvalam ... pravo vrednost,pa čeprav pisava na "tiskarsko" natančna. zame je lepše tako. Pa ne samo lepše - tudi iskrenejše.
    In vabila za Jušev krst so res lepa.

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo si se potrudila in izdelala krasna vabila... Sem že večkrat opazila na tvojih voščilnicah, da kaj z roko napišeš in meni izgleda krasno, ker mi je všeč tvoja pisava. Žal se sama tega ne poslužujem, ker je moja pisava daleč od tvoje...:)).

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas :)
Thanks for stopping by and leaving a comment.