nedelja, 25. oktober 2009

Zadnji teden čakanja

No, pa se začenja zadnji teden čakanja našega malega škratka :) Sicer mi je ginekologinja rekla, da bo po vsej verjetnosti malo pohitel...a zaenkrat še nisem takega mnenja. Res sem že imela ponoči nekaj akcije (ampak to že kar nekaj dni nazaj), ki se je sčasoma umirila. Mogoče bo res počakal na datum (ki je za nekatere malo čuden in moreč - 1. november namreč), ampak jaz se s tem ne obremenjujem - takoalitako pa pravijo, da se samo 5% otrok rodi na PDP. Kaj pa luna, ki je ravno 2. novembra? Mogoče :)


Ker imava zdaj res že vse pripravljeno, takole brezskrbno presedim kar nekaj uric dopoldneva in brskam za novimi idejami, pripomočki... (če ne ustvarjam seveda :)).
Zadnji mesec mi mineva neverjetno super (če ne upoštevam tistih dni, ko me je napadla bolezen) - počutim se odlično, imam polno energije in ustvarjalnih idej (ki še čakajo v moji glavi, da jih uresničim). Vse "igrice", ki sem jih imela na FB sem blokirala, ker so mi le kradle čas in jih res nič ne pogrešam :) Potem za te stvari tako ne bo časa.

Danes sem malo gledala najine skupne fotke in ugotovila, da jih imava od letos bore malo. Od začetka sem bila 2. in 3. mesec nosečnosti na bolniški, tako da itak nisva mogla nikamor; med poletjem sva šla za 5 dni v Njivice (od tega imava nekaj več kot 10 slik); sept. pa Gašper začne s tereni, ko ostali najini izleti več ali manj odpadejo zaradi delovnih vikendov :( To potem skompenzirava tako, da se mu pridružim na teh prireditvah, čeprav bi ga raje imela samo zase... :)


Takole je na poti na Sv. Ano pri Ribnici Gašper konkuriral mojemu trebuščku :) (en najin vikend v septembru - ostale je Gašper pridno sestavljal otroško opremo in urejal najino gnezdece)

11 komentarjev:

  1. Kok imaš pa ti luštno žogico :) Uživaj še teh zadnjih nekaj dni v enem kosu. Potem pa še toliko bolj, ko dobiš škratka.

    OdgovoriIzbriši
  2. vse lepo:))) si pa res lušna:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Kak lušen buši!!!
    Pa vse lepo ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  4. I, kako luškana nosečka. 1.nov. tud ni tako hudo za rd¨, imaš vedno frei ;) Tako kot jaz npr. ;)
    Uživaaaaaaj!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke že vnaprej. To bodo lepi in srečni trenutki. Predvsem pa pestri ;).
    Prvi november je pa zame prav lep dan in se ga vedno veselimo, saj ima naša stara mama rojstni dan in je takrat skupaj vsa družina, da se malo poveselimo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Jej, kako lušno žogico imaš, sem bla tud jaz v drugo taka :) Za datum se pa res nimaš kej obremenjevat, moja prijateljica ima tud na ta dan roj.dan in je prav super, kot so ti že napisale - si vedno frei ;)))
    Prijetne zadnje trenutke s trebuščkom, ne predolg porod in zdravega škrata :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Oj, srečno ti želim tudi jaz...

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepa nosečnica si in ti trebušček prav pristaja :) Želim ti vse dobro!

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas :)
Thanks for stopping by and leaving a comment.