četrtek, 08. januar 2009

Prva knjigica s predalčki

No, pa jo imam tudi jaz :) Knjigico s predalčki, kamor sem že pospravila takšne in drugačne listke za scrapbook. No, ker je bila tako hitro polna, sem se odločila, da naredim še eno za odtiske. No, ampak to pride na vrsto kakšen drug dan.

Najprej vam predstavim svojo prvo harmoni knjigico :) ki sem jo šla delat takoj, ko sem pri menjavi dobila nove papirčke od sootočanke (hvala Katarina).


In ker slika pove več, kot pa moje besede, si jih oglejte...postopek izdelave pa je podoben kot pri knjigici, ki sem jo pred časom že naredila.Zapira se na ježka. In edino tega sem imela včeraj doma (sicer bi bil bel in okrogle oblike)...


Takole pa izgleda, če jo odpremo......in napolnemo z listki :)


Postopek za izdelavo te knjigice s predalčki sem dobila na Scrapbook Lounge, samo trenutno jim stran ne dela...mogoče se bom nekoč lotila opisa postopka...nekoč...

6 komentarjev:

 1. Tale je pa čudovita, toooook dobre barve papirčke si uporabila :) Čisto prava valentinčkova, da bi se kar zaljubil vanjo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala :) Res je bolj valentinčkova in sprva sem bila skleptična glede barv, zdaj pa je strah odveč :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Krasna harmoni knjiga je nastala. Barve so pa res super. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Res je lepa in kar je skoraj najbolj pomembno - zelo uporabna. Upam, da se ti bo notri nabiralo veliko ustvarjalnega materiala, ki ga nujno potrebuješ. :)

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas :)
Thanks for stopping by and leaving a comment.