petek, 28. maj 2010

Album zame

Končno sem tudi jaz prišla na vrsto! Je bi že skrajni čas :)
Nekaj fotografij (in edine) iz moje nosečnosti sem sklenila vplesti v zgodbo. Nastal je mini album s 14-imi stranmi in s sedmimi žepki za moje zapiske in dodatne fotografije. Naredila sem ga zelo na hitro, ker me je priganjal čas, in mi je kar malo žal, da nisem vanj vložila še več duše...

No, sem pa uporabila kar nekaj izrezkov, ki mi jih je narezal cricut :) Ja, precej korista je tale zadevica, sploh, če imaš rad slovenske napise :) Za spiralno vezavo in luknjanje pa sem uporabila Bind it All mašinico.


Sem pa malo slabe volje, ker mi tile "listki in žepki" niso najbolje izpadli... tako bi bilo bolje!


Trakci preveč štrlijo iz knjigice. Naslednjič bom naredila žepek manjši in ga pomaknila proti špiralam in ga tako skrila med ostale strani, potem pa naj trakci štlijo, če želijo ;)

Črke sem pobleščičila...itak!


Ena izmed prvih fotografij našega škratka.


Ostale strani...



Uf...veliko slik :)

petek, 21. maj 2010

Nov album

...izgleda takole...

Po naročilu sem izdelala že drugi album (z darilno škatlo). Tokrat sem dobila proste roke pri izdelavi. Veliko lažje :) Usmeritve so bile le - pisano in ne preveč načičkano.
Aja...pa slovenski napisi. Najprej je bil naslov takšen,...

...potem pa sem ga priredila v slovenščino, pri čemer mi je pomagal cricut :) Moja nova igračka :) Res super pridobitev, sploh za rezanje črk.

Naročnica ga je želela podariti najboljši prijateljici za poročno darilo. Vsebuje približno 20 strani fotografij, ostale strani pa so prazne za dodajanje le-teh.
Nekaj izsekov...




...prazne strani...

torek, 11. maj 2010

Album...čisto nič moj stil


Tole je bil pa najtežji zalogaj do sedaj. Album v stilu kolaža, žive barve papirja (nobenih vzorcev), brez oz. s čimmanj dodatki, lepljenje glav na manekenke in komentarji v oblačkih...

Pa mi ga je le uspelo narediti po dolgem času. Vloženih je bilo več kot 70 ur dela - mi je žal, da nisem vsega beležila (delo na računalniku, izbira fotk, sestavljanje posameznih strani, 3x popravljanje že narejenega...), materiala je šlo pa tudi ogrooomno (večinoma fotk, papirja in obojestranskega selotejpa...za približno 60 €!).

Rezultat...48 strani obsegajoča zgodba...